Napelemes kültéri Wi-Fi IP kamera FullHD 1080P - akkumulátoros

Kód: 795200
Ft37 335 Ft29 398 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
28.3.2023

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kamera teljesen vezeték nélküli, nincs szükség kábelre! Egy napelem és egy tartalék akkumulátor kombinációjával működik, akár 3 hónapos üzemidővel, WiFi-n keresztül kommunikál. Csak annyit kell tennie, hogy párosítja a kamerát a telefonon lévő alkalmazással, majd valahol elhelyezi és erősen rögzíti. A PIR érzékelőknek köszönhetően minden mozgást jelent az interneten keresztül, és a videókat egy memóriakártyára rögzíti. Nincs több kábel húzás a nehezen hozzáférhető helyekre!

Ez a 100%-ban vezeték nélküli WiFi IP kamera, amelyet napelem és egy külső akkumulátor működtet, infravörös látással, üzleti és otthoni használatra is alkalmas, ha éles képre, valamint a kábelezéstől való teljes függetlenségre van szüksége. A két 18650-es típusú újratölthető lítium-ion akkumulátor képes akár 3 hónapig működtetni a kamerát (napi 15 mozgásérzékeléssel és minden érzékelésnél 15 másodpercet rögzít), aztán pedig elég az akkumulátort feltölteni. A napelem megdönthető, területe 90 cm2. A kamera beépített PIR mozgásérzékelővel rendelkezik, amely immunis a kisállatokra, és a telefonon lévő alkalmazáson keresztül értesít minden mozgásról. Részletes 1080P Full HD felbontást, Wi-Fi-n keresztüli vezeték-nélküli WLAN hálózathoz való csatlakozást, rendkívül alacsony energiafogyasztást és magas megbízhatóságot kínál kedvezőtlen körülmények között is. A kamera beépített nyílással rendelkezik a standard MicroSD memóriakártyákhoz (max. 128 GB), és támogatja az önálló felvételt anélkül, hogy további felvevő eszközre lenne szükség. A kamera hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik a kétirányú hangátvitelhez. Együttműködik az okostelefonokhoz készült alkalmazásokkal és Android OS vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező tabletekkel is, távfelügyelet céljából.

A Wi-Fi-n keresztüli vezeték nélküli  kapcsolathoz a kamera telepítési helyén kellően erős és stabil (legalább 1 MB/s) Wi-Fi jelre van szükség. A Wi-Fi lefedettség minősége az adótól (Wi-Fi router-tól) függ.

Méret: 21x12,5x6,3 cm
Súly: 250 g
Tápellátás: 2x újratölthető akkumulátor 18650 Li-ion

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Biztonsági kamerák
Jótállás: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: