Vezeték nélküli éjjellátó kamera IP6610

Kód: 677635
Ft24 335 Ft19 161 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
7.2.2023

Részletes információ

Termék részletes leírása

2 MPx felbontású HISEEU P36 WiFi IP kamera folyamatos áttekintést nyújt a helyiségben zajló látószögből 85 ° /könnyen kezelhető  "YOOSEE" mobilalkalmazás Android, IOS, Windows Mobile készülékekhez / támogatás SD-kártyára történő rögzítéshez 64 GB-ig / mozgásérzékelő automatikus forgatással 355 ° vízszintesen és 90 ° függőlegesen / mozgás- és zaj értesítések automatikus küldése mobiltelefonjára és e-mailben / éjszakai látás infravörös megvilágítással / 4x optikai ZOOM / WiFi kapcsolat IEEE 802.11b / g 2,4GHz / felvétel H.264 tömörítéssel / tápegység 5V / 1A hálózati adapter

Modern technológiák elegáns csomagolásban

WiFi IP-kamera A HISEEU P36 egy modern, belterekhez tervezett vezeték nélküli videokészülék, amelynek köszönhetően a nap 24 órájában valós időben áttekintheti a szoba összes történését, beleértve a hangot is. A tiszta és egyszerű mobilalkalmazás, kétirányú mikrofonnal kombinálva, biztonságérzetet nyújt Önnek és biztosítja a várt kényelmet. A HISEEU P36 kamera a legkorszerűbb technológiákat hozza az SD-kártyára vagy az online felhőbe való rögzítéssel.

A WiFi IP kamera valós időben továbbítja a képet egy mobiltelefonra és folyamatosan rögzíti a felvételt akár egy 64 GB kapacitású SD kártyára 2M minőségben (1080 x 1920p). A kamera 3,6 mm átmérőjű lencsével van ellátva, éles képpel, legfeljebb 20 m távolságban. A "YOOSEE" mobilalkalmazás az Android, IOS, Windows mobile operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonokhoz és más eszközökhöz készült, és letölthető minden APP térben vagy megtalálható a gyártó weboldalán.

A WiFi kamera mozgásérzékelővel van felszerelve, automatikus érzékeléssel és megfigyeléssel. Bármilyen mozgásnál a helyiségben, a kamera vízszintes 355 °-os és függőleges 110 °-os szögben forog, hogy minden mozgást megragadjon. Figyelmeztetéseket küld mobiltelefonra vagy e-mailre mozgás észlelésekor. Az üzenetküldés kikapcsolható és a kamera csak a szoba aktuális eseményeinek megfigyelésére használható.

A kamera beépített kétirányú mikrofont és hangszórót tartalmaz. Ezért a hangok nemcsak hallhatók, hanem teljes mértékben kommunikálhat is a kamerán keresztül. A kamera 20 m távolságig rögzíti a képet 75 °-os látószögben, négyszeres optikai zoom lehetőségével. A kamerát 100-230V-os adapter táplálja, 5W-os fogyasztással. Az IP WiFi kamera különálló méretei 15 x 15 x 15 cm.

Az SD-kártya behelyezése után a kamerából történő felvételt folyamatosan rögzíti. A kamerával készített felvétel bármikor eltárolható a telefon vagy a számítógép memóriájában. Az SD-kártya átlagos felvételi ideje:

  • 64GB / 4-8 nap
  • 32GB / 2-4 nap
  • 16GB / 1-2 nap
 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Biztonsági kamerák
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: