Mini retró játékkonzol - vezetékes

Kód: 677614
Ft8 735 Ft6 878 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
1.2.2023

Részletes információ

Termék részletes leírása

Van itt valami ínyenceink számára is. Azok számára, akik tudják, hogy a játék a zseniális 3D-s grafika nélkül is nagyszerű. Olyan játékosok számára, akik büszkén voltak a csodabogarak. Azoknak a rajongóknak, akik szeretnek emlékezni azokra a tökéletes játékokra, amelyeket ma retrónak nevezünk. Van egy játékkonzolunk, amely az első tévékonzolok korszakának 30 legjobb játékát tartalmazza.

30 év alatt sok miden változott. De ez miatt nem kell a régi idők tévéit keresni, a konzol modern HDMI-t használ, így a legtöbb tévéhez csatlakoztathatja. A VHS kazettákat nem is kell kikeresnie a szekrényből, hogy visszaemlékezzen a régi időkre. A mini konzol az eredeti Nintendo kinézetével egyezik meg, de a méretei jelentősen csökkentek, a szürke doboz kb. tenyér méretű lett. Párban is lehet játszani, a konzol két portot tartalmaz a vezérlők csatlakoztatásához.

Egy távirányítóhoz hasonlít. Hogy nem felel meg az ergonómiai elvárásoknak? Ez az, ami olyan szép benne! Nem csak néhány kart és gombot tarthat, hanem egy történelmet formáló tárgyat. A harminc legjobb játék közül válogathat, amelyet valaha is játszhatott a Nintendo-n a történelem során. Minőségüket nemcsak az a tény bizonyítja, hogy sok játék még ma is él, hanem hogy még a mai napig van visszhangjuk. A Final Fantasy a PC-csalók számára is ismerős, a Super Mario egy legenda, amely már régen eltűnt a képernyőkről a való világba, és a Pac-mant már egyáltalán be se kell mutatni, a kiéhezett sárga kör talán meg sem érdemli kulturális örökségek listájára való felírást. És azok a hangok!

Játékok listája: Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania I a II (Simon 's Quest), Donkey Kong (Jr), Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghosts'n Goblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby 's Adventure, Mario Bros, Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Pac-man, Pun-Out !!, StarTropics, Super C, Super Mario Bros (1, 2, 3), Tecmo Bowl, The Legend of Zelda a Zelda IIII

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játék konzolok
Garancia: 2 év
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
VR Szerző | 2.8.2020
Nefunguje

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: