MagicTracks - 220 rész

 
  • 1 / 2
 

Az út, amely színesen ragyog!

Elérhetőség Szállítás 4-5 nap
3 687 Ft    
Termékkód 47677
Márka Appetitissime
Kategóriák Játékok
Garancia 2 év
 

Egy ösvény, amely színesen ragyog

Nincs semmi gyönyörűbb, mint a megvilágított gyermek szeme, amely tele van örömmel és kalandjával. Pontosan ez az, amit tehetsz a háztartás kis tagjaihoz az év játékával a Magic Traks versenypályán, amely a sötétben ragyog . A pálya olyan egyedi neondarabokból áll , amelyek az eljövendő sötétséggel ragyognak .Szórakozás határok nélkül

A pálya mágia pálya 220 rugalmas darabból áll, amelyekkel a gyermek hajlékonyabbá teheti és összekapcsolhat bármilyen alakzattal, amit akar. A család legfiatalabb tagja egyesíti, alakítja és alakítja ki a különböző formákat és színkombinációkat, amelyeket csak a képzelőerő teszi lehetővé. A pálya 2,75 m hosszú, és amint fent említettük, a színformája nem korlátozza. A végén látni fogja, hogy a pálya az egész család számára szórakozássá válik. Együtt létre lehet hozni a legőrültebb kombinációkat , amelyek kihívást jelentenek Önnek.
Könnyű show színes színekkel

De mi lenne a kifutópálya, ha a színes és ragyogó autó nem bántotta volna. Igen, jól olvasol. A Magic Tracks 1 alapvető készletében egy piros akkumulátoros autó . Az autó 3 LED-es lámpát tartalmaz, amelyek még mindig megfelelő fénykibocsátást fognak létrehozni a sötétség maszkja alatt. Az áttetsző anyagnak köszönhetően a LED-es izzók valóban fantasztikus könnyű játékot hoznak létre.

Az autó felgyújtja az egész úttestet, és a baba tökéletes áttekintést fog kapni arról, hogy hol van. Az autó egy 1 AA méretű akkumulátort használ az akkumulátortartó rekeszben, amely csak csavarhúzóval érhető el. Ezzel elkerülhető az akkumulátorok folyamatos vesztesége és a kellemetlen balesetek, amelyek akkor előfordulhatnak, ha kapcsolatba kerülnek a gyermek szájával.

Egy színes világ szórakoztató és élvezetes

Igazi varázslat, de a pálya a sötétség sötétjével hozza létre, amíg kigyullad a fények. A neon színek ragyognak, és minden szobát színes világ tele szórakoztató és élvezetes . És ez lesz a gyermekek könnyű menedéke. A szórakozás órái és órái a varázslatos és egyedülálló varázslatokkal várják Önt. Végtelen lehetőségekkel létrehozhatod és összeszedheted a legősibb darabokat. A pálya az ágy vagy az asztal alatt vezethet, létrehozhatja a különböző kanyarokat és csúszdákat, és nézheti meg, hogy az autó képes-e kezelni . Ami biztosan örülni fog minden szülőnek, az, hogy ha egyszer meg kívánja tisztítani a pályát, csak tekerje be és rejtse el, például egy dobozban.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
A jelen web cookie-fájlokat használ. A további lapozásával a felhasználásával való egyetértését fejezi ki.