Fogfehérítés fogfehérítésű szén

 
Akció Tipp Varázsló
  • 1 / 3
 

A tökéletes mosoly egy sor fehér fogakkal, ez minden ember és nő álma. Most mindenki fehér fogakkal rendelkezik, függetlenül attól, hogy az eredeti fogaik milyenek. Csak használja minden nap mellett a fogkrém és a csodás por és a fogak lesz szépen fehér.  

Elérhetőség Szállítás 4-5 nap
Eredeti ár 6 366 Ft
Megtakarítás 4 975 Ft (–78 %)
1 391 Ft    
Termékkód DA-436257
Márka Teeth whitening
Kategóriák Kozmetikai Segédeszközök
Garancia 2 év
 

A tökéletes mosoly és a fehér fogak egy sor minden ember és nő álma. Most mindenki fehér fogakkal rendelkezik, függetlenül attól, hogy az eredeti fogaik milyenek. Csak használja minden nap mellett a fogkrém és a csodás por és a fogak lesz szépen fehér.

Fogfehérítés fogak fogfehérítés fogfehérítés Egyszerűen tegye a fogak fogfehérítésének fogait a fogkefére és tiszta, ahogy megszokta. A fogak fehérebbek az első használat után, és további használat után a különbség észreveszi a környezetét is. A sárga fogak gyakoriak lehetnek kávé, vörösbor, dohányzás és rossz higiénia miatt. Ezért javasoljuk a szén használatát minden nap , reggel és este, és csak nagyon kis mennyiséget kell használni. A bambusz szén hatékonyan tisztítja a fogak minden szennyeződését, kiküszöböli a fogpótlást, és károsítja a sárga színt. A fogai ragyogóan tisztaak, fehérek és a lélegzeted gyönyörűen friss. A fogfehérítés fogainak fogfehérítése teljesen biztonságos, és a gyermekek is használhatják.

Élvezze fehér fogait és friss levegőt, és ne felejtse el mosolyogni, mert a tökéletesen fehér fogak annyira szexiek.

Összetétel: bambuszszén
Mérete: 7 x 4,3 cm
Súly: 20 g

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
A jelen web cookie-fájlokat használ. A további lapozásával a felhasználásával való egyetértését fejezi ki.