Kaparós térkép - Szlovákia

Kód: 8597768
Ft5 225 Ft4 114 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
25.1.2022

Szlovákia exkluzív kaparós térképe nem csak a szenvedélyes utazók számára. Fedezze fel Szlovákia szépségeit - kastélyokat, várakat vagy városokat és kulturális emlékeket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az utazás sokunk kedvenc tevékenysége – szeretünk új helyeket felfedezni, és visszatérni azokhoz, amelyeket szerettünk. Szlovákia sok ilyen gyönyörű és érdekes helyet kínál, amely kiválóan alkalmas a nyaraláshoz vagy hétvégi kirándulásokhoz, történelmi emlékek, természeti képződmények és sok más látnivaló felfedezéséhez.

A térkép mérete: 80×60 cm

Az eredeti kaparós térképpel még szórakoztatóbb lesz az utazás Szlovákiában. 127 tippet kínál egy kiránduláshoz a legérdekesebb helyekre, ahol mindig talál valami felejthetetlent: kastélyokat, várakat, lenyűgöző természeti helyszíneket vagy kulturális emlékeket.

Tervezze meg utazását (például Dévény várába), és amikor visszatér onnan, kaparja le a megfelelő négyzetet. És tervezze újra az utazást… Mennyi időbe telik, amíg az egész térképet lekaparja? Hány hónapra lesz szüksége ahhoz, hogy felfedezze Szlovákia mind a 127 helyét?

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Laposüvegek
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: