Q-C08 Marófej/csiszoló körmökre

Kód: 90530
Ft13 995 Ft11 020 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
2.12.2021

ILLUSZTRÁCIÓS FOTÓ - véletlenszerűen küldünk színt

Részletes információ

Termék részletes leírása

MAGAS MINŐSÉG / TELJES KÉSZLET - megfelel az európai szabványoknak. A készülék mindössze 625 g súlyú, akár 150 g -mal kevesebb a konkurenciához képest - ez garancia a gyártásban használt kiváló minőségű alkatrészekre, ami garantálja a készülékkel végzett hosszú évek munkáját. A marófej és a fejen kívül a készlet tartalma: kényelmes kezelést biztosító lábpedál, jobbra vagy balra rögzíthető fogantyú, tetszés szerint - ez lehetővé teszi a csiszolófej visszahelyezését az elvégzett munka után. A marófej és a lábpedál csúszásgátló alátéttel rendelkeznek, amelyek csúszás ellen is védenek. Négy marófej készlet is hozzá lett adva az egészhez. A marófej felső részén 6 furat található, amelyek lehetővé teszik például a leggyakrabban használt marófejek tárolását. A marófejet csendes és egyenletes működés jellemzi.


IDŐ a manikűrnél/pedikűrnél
- a marófejjel a manikűr/pedikűr elkészítésének ideje akár a felére csökken! Nem kell áztatnia a kezét/lábát. Csak használjon megfelelő marófejet, és a körmeit nem gyengíti az aceton vagy a túlzott vágás. A marófej lehetővé teszi a meghosszabított körmök gyors lerövidítését is. A fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, nem rezeg, ami megakadályozza a hosszú távú használat utáni fáradtságot, és jelentősen befolyásolja a munka minőségét.

2 ÜZEMMÓD - a marófejet pedállal vagy talppal vezérelheti - a kapcsolóval válaszhatja ki az egyik üzemmódot (kéz / láb). A pedálvezérlés a marófej előre beállított fordulatszámon történő be- és kikapcsolásából áll. A marófej TWIST - LOCK zárral is rendelkezik, ez a legbiztonságosabb és leggyorsabb marófej csere. Cseréléséhez fordítsa el teljesen balra, a telepítése után fordítsa jobbra a marófejet.
A maróhegyek - ideálisak hibrid lakk, gél vagy akril eltávolítására, kutikula eltávolítására és körmök csiszolására


Jellemzők:

  • teljesítmény: 35 W
  • tápellátás: 220-240V; 50-60 Hz
  • maximális sebesség: 35 000 / perc
  • marófej átmérője: 2,35 mm - standard
  • forgásirány-változtatási képesség: igen
  • túlmelegedés elleni védelem: igen

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manikűr és pedikűr
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: