Q-T55 Körömcsiszoló

Kód: 90539
Ft6 725 Ft5 295 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
25.1.2022

ILLUSZTRÁCIÓS FOTÓ

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Beautylushh No.8946 elektromos körömcsiszoló professzionális és otthoni használatra egyaránt alkalmas, manikűr és pedikűr céljából. Minőségi elektromos csiszoló természetes, zselés vagy akril körmökhöz. Időt takarít meg a körmök reszelésekor, valamint csiszolásakor.

A tartozékok hossza vagy alakja eltérő. A csiszolófelület fémből készült. Minden tartozékot a csiszolótollhoz kell csatlakoztatni, és csak ezután szabad csatlakoztatni a hálózathoz. A finom tartozékok alkalmasak a természetes köröm csiszolására is. Nehezen hozzáférhető helyeken használjon puha, kúp alakú tartozékot. A tartozékok a modellezés során az egyenetlenségek kicsiszolására is használhatók. A durvább szemcséjű csiszolóhenger alkalmas zselés körmök eltávolítására. Ha égető érzést jelentkezne a csiszolás közben a körmén, akkor folytassa szakaszos csiszolással. A körmök formázásakor nemcsak a köröm felületét, hanem a széleit is meg kell csiszolni, valamint a modellezett hegy belső oldalát. A széles tartozék ideális a végső csiszoláshoz, amellyel professzionális eredményt érhet el.

MAGAS MINŐSÉG - megfelel az európai szabványoknak, és minőségi alkatrészeket használtak a gyártásban, ami garantálja a berendezés hosszú élettartamát. A csiszolót csendes és zökkenőmentes működés jellemzi. A fogantyú tökéletesen illeszkedik a kézbe, ennek köszönhetően megakadályozza a fáradtságot hosszú távú használat során, és jelentősen megnöveli az elvégzett munka minőségét is.

GAS8 VEZÉRLÉS - a csiszoló folyamatos fordulatszám-szabályozóval rendelkezik, amelyet egy gomb segítségével lehet megváltoztatni. A vágók nagyon gyorsan és egyszerűen felhelyezhetők.
Lerövidíti a PRI manikűr / pedikűr idejét - ha csiszolót marófejjel együtt használja, akkor a manikűr / pedikűr ideje a felére csökken! A marófej lehetővé teszi a meghosszabbított körmök gyors lerövidítését is.

MARÓFEJ KÉSZLET - a készlet 6 darab gyémánt marófejet tartalmaz - ideálisak a lakk, zselés vagy akril köröm eltávolítására, a kutikula eltávolítására, a körmök csiszolásra, továbbá a körmök alulról történő tisztítására stb. A készlet 6 csiszolókorongot is tartalmaz, amelyek 100%-os higiéniát garantál az eljárások során.

Csomag tartalma:

1 x körömcsiszoló

1 x hálózati adapter

6 db mini marófej

6 x csiszolókorong

A tartozékok tisztítása:

Fertőtlenítse a tartozékokat minden körömformázás után. Ne csiszolja meg más személy körmét tisztítatlan tartozékkal, mivel ez különböző körömbetegségeket is okozhat.

Használati útmutató:

Csatlakoztassa a választott tartozékot a tartó elejéhez. Állítsa a kereket a legalacsonyabb sebességre, és csatlakoztassa a hálózathoz. Ezután elég megnövelni a fordulalatot szükség szerint, és már csiszolhat is. Hosszabb inaktivitás után húzza ki az áramforrásból.

Főbb jellemzők:

• Elektromos körömcsiszoló
• Könnyű szerkezet a könnyű kezelés érdekében
• 6 mini maró
• 6 köszörűkorong
• Ergonomikus forma

Tulajdonságok:

Szín: fehér, rózsaszín, fekete (RANDOM színt küldünk az aktuális raktáron való elérhetőség alapján)

Tápellátás: 220-240V, 50-60 Hz

Maximális fordulatszám / fordulat: 20.000 fordulat / perc.

Marófej átmérője: 2,35 mm - standard

Túlmelegedés elleni védelem: igen

Méretek: 3x16 cm (szélesség x szélesség)

A kábel hossza: 125 cm

A csomag súlya: 0,24 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Manikűr és pedikűr
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: