Szelfi bot Bluetooth-al, állvánnyal 3 az 1-ben - K07

Kód: SAP-7599673
Ft7 325 Ft5 768 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
2.12.2021

ILLUSZTRÁCIÓS FOTÓ

Részletes információ

Termék részletes leírása

A fotózás nem csak arról szól, hogy gyönyörű képeket lehessen készíteni lenyűgöző tájakról és helyekről. A fotók segítségével értékes pillanatokat örökítünk meg, kellemes élményeket vásárolunk.

Mint az egyik legjobb szelfibotokhoz készült állvány, a K07 egy zseniális kialakítású, és akár 69 cm-es hosszúságot is el lehet érni vele. A meghosszabbítás ellenére az állvány stabil marad, és használat közben nem fog észrevenni semmilyen instabilitást vagy mozgást. A szelfibot akár három funkcióval is rendelkezik egy készülékben. A szelfibot emellett háromlábú állványként is használható. Arról nem is beszélve, hogy a Bluetooth távirányítónak köszönhetően távolról is irányítható

Kifinomult dizájn 3 az 1-ben
Ez a szelfibot állványként is működik. Az állvány funkció felszabadítja a kezét, és maximális stabilitást biztosít a fényképek és a videók számára. Ez sokkal könnyebbé teszi a videók feltöltését és a barátokkal való fényképezést. Nagyszerű módja annak, hogy telefonját tökéletes kamerává alakítsa, amellyel a következő szintre emelheti a videózást.

Vezeték nélküli vezérlés
A stabil állvány és szelfibot beépített, levehető Bluetooth távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szelfibotot különböző szögekből és távolságokból legyen használva. Nincs más dolga, mint csatlakoztatni a telefont Bluetooth-on keresztül, és elkezdeni szelfit készíteni. Azok az idők, amikor idegeneket kellett felkérni távoli fotók készítésére, rég elmúltak.

Bővíthető és hordozható
Ezzel a szelfibottal akár 69 cm hosszra kinyújtható. A szelfibot legkisebb hossza 19,5 cm, és mindössze 132 grammos súlyával ideális utazáshoz. Könnyű, kompakt, és akár 225°-os tartományban dönthető a mobiltelefon tartó. Ez a forgó fej biztosítja, hogy a legjobb és legszebb szöget tudja rögzíteni szelfi készítésekor.

Ismerje meg a különböző felhasználási módokat
Használja ezt a szelfibotot Bluetooth eszközzel családi összejövetelekhez, turistautakhoz, ballagásokhoz, bulikhoz vagy például élő közvetítéshez a közösségi oldalakon. A kiváló minőségű megerősített felépítés és az elegáns megjelenés lenyűgözi szeretteit, ha születésnapra vagy karácsonyra ajándékba adja ezt a szelfibotot. Végtére is, mindenki szeret olyan emlékeket megörökíteni, amelyek egy életen át megmaradnak.

Széleskörű kompatibilitás
Az univerzális szelfibot, állvány egyben kompatibilis az iPhone 11/11 Pre / 11 For Max / XS Max / XR / XS / X / 8 Plus / 8/7 Plus / 7 / 6S Plus / 6S, a Samsung Note 10 / 10 Plus, Galaxy S10 / S10 Plus / S9 / S9 Plus / S8 / S8 Plus / S7 Edge / J7, OnePlus telefonokkal, de sok más, akár 9 cm széles telefonhoz is alkalmas.

Szelfibot hossza: 19,5 - 69 cm

Fogótávolság a mobiltelefonhoz: 6,5 - 9 cm

Anyag: rozsdamentes acél

Bluetooth kompatibilitás: Android 4.2 és újabb, iOS

Automatikus alvó üzemmód: 10 perc inaktivitás után

A mozgó rész elforgatása: 270°-ig

Súly: 132 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mobiltelefon szerkentyűk
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: