Ásványi karkötő - Rose Quartz (fehér doboz)

Kód: 207540
Ft5 825 Ft4 587 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
2.12.2021

A természetes ásványgyöngyökből készült karkötő egyedülálló kiegészítője a békének és a harmóniának. Alkalmas mindennapi viseletre. A guminak köszönhetően univerzális méretű, könnyen kinyújtható a kézre.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Rose Quartz ásványi karkötő megnyitja a szívet a szeretet fogadására. A kő magával ragadja a harmonikus szerelmet és barátságokat, javítja az önbizalmat és az önmegvalósítást. Nyugtató hatással van a gyászra és a traumára, serkenti az empátiát, az őszinteséget és a segítőkészséget. Serkenti a kreativitást és a képzelőerőt is. Nyugtatóan hat a betegségekre, a féltékenységre és erősíti a művészi értéket és az akaratot. Javítja a lelki növekedést és inspirációt ad. Segít leküzdeni a pubertás kor nehézségeket.

A füzér a szeretet, a szépség és a gyógyulás szimbóluma. Segít a bátortalanoknak megmutatni a rejtett érzéseket. Türelemre tanít a problémák megoldásában. Lágy rezgéseivel veszi körül a lelket. Ragyogása olyan, mint egy gyengéd érintés, amely alatt a szív ellazul, visszanyeri az önbizalmát és lassan kinyílik. A szív sebei, amelyeket a közel álló személyek keménysége, durvasága, elutasítása vagy figyelmetlensége okoz életünk során, és amely védelme alatt begyógyulnak. Erőt ad a megbocsátáshoz - önmagunknak és másoknak, és önszeretetre tanít. Újjáéleszti a fantáziát és a kreatív gondolkodást. Csökkenti a félelmet, a haragot, a neheztelést, a bűntudatot. Segít elfogadni a változás szükségességét, kiváló kő a válság leküzdéséhez, önbecsülésre és önszeretetre tanít.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Náramky z minerálov
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: