Ásványi karkötő - Tigrisszem (sisak)

Kód: 207552
Ft5 975 Ft4 705 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
2.12.2021

A természetes kőből készült karkötő a béke és harmónia elérésének tökéletes kiegészítője.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Vonzó, divatos lávaköves karkötő tigrisszem gyöngyökkel és fém koronákkal tibeti stílusban. A lávagyöngyök mérete kb. 8 és a tigrisszem kb. 10 mm-es fémgyöngyök mérete közönséges fémből készül. A gyöngyök semleges színű nejlon gumiszalagra vannak felfűzve. Szemléltető illusztráció. Minden karkötő egyedülálló természetes anyagból készült, ezért a kő típusa, rajza és a kő színárnyalata minden karkötő esetében eltérhet a mellékelt fotóktól.

A karkötő mérete: univerzális - a karkötő belső kerülete kb. 16 cm, 20 cm-ig nyújtható. Ha a karkötőt 21 cm-es vagy annál nagyobb kerületre nyújtják, akkor már nemkelt esztétikai benyomást. Ezért javasoljuk, hogy vásárlás előtt mérje meg a csukló kerületét.

A lávakövekről ismert, hogy nagyon hasznosak az emberi szervezet számára. Hatásuk erősítő befolyással van az egész testre. A lávakövek elősegítik a megfelelő vérkeringést, ellazítják a fáradt elmét, és a tökéletes harmónia és egység csodálatos érzését idézik fel.

A lávakő egyben erős védőkő is. A gyógyításnak nagy szerepe van. Mind a fizikai, mind a lelki támadások visszaszorításában segít, és visszaadja azokat az elkövetőnek. A lávaköves karkötők különösen alkalmasak a Skorpió, a Mérleg és a Bak csillagjegy alatt születettek számára. A csakra energiáját tekintve a lávakő a Muladhara első gyökércsakrájához, valamint a másodikhoz - a Svadhistana szakrális csakrához - kapcsolódik.

A tigrisszeme a Feng Shui-ban a tűz energiáját, a lelkesedés, a melegség, az érthetőség, a megvilágosodás és az aktivitás, az érzelmek és a szenvedélyek energiáját használja fel. A természetben a férfi elem szimbolizálja a Yangot, a fényt és a teremtő erőt, megszemélyesíti az értelmet és a behatolást. A tűz energiáját hagyományosan a szoba, lakás vagy ház déli részéhez kötik, és biztosítja a lakás hírnevét és saját pozícióját a családon belül.

A tigrisszem egy védőkő. Talizmánként is viselhető mindenféle veszély ellen. A nap- és a földi energia kapcsolata révén segít leföldelni azokat a személyeket, akik elvesztették kapcsolatukat a valósággal. Támogatja a földorientált emberek spirituális növekedését, az energia áramlását a testben, és erőt ad hozzá. Pénzt és gazdagságot vonz. Segít lebontani a függőségeket más emberek számára azáltal, hogy felismeri saját értékét. Elnyomja a depressziót.

Acélból készült.
Átmérő: 8 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Náramky z minerálov
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: