Plüss törpapa

Kód: 86169

Termék részletes leírása

 

Annak ellenére, hogy 52 évesek, mindannyian szeretjük őket. Népszerűségük gyakorlatilag nem lényeges, egyedi karizmájuknak köszönhetően, amint ezt a nyári film Smurf is bizonyítja. És ezzel a filmmel egy plüss törpék új gyűjteménye érkezik.

Plüss mérete kb. 26 cm


Olvasd el:

A törpék szerzője a belga rajzfilmfigura, Peyo. 1958-ban csomagolt kis kék törpéket a Johan & Pirlouit francia nyelvű belga képregénybe, és azonnal olyan népszerűvé vált, hogy egy évvel később megkapják a saját történetüket a Le Journal de Spirou-ban.

Az első fekete-fehér film 1965-ben készült, 90 percig tartott. 1976-ban újabb történet jött létre, és 1983-ban elérte az Egyesült Államokat. 1981 és 1990 között az Egyesült Államok olyan sorozatot futtatott, amelyet az NBC televízióhoz forgattunk. A sorozat hatalmas sláger volt, és befolyásolta az egész pop-kultúrát. A Smurfs sorozatot az 1980-as és 1990-es években Csehszlovákiában adták át. Azonnal észrevehető siker és elkezdett eladni különféle promóciós cikkeket, mint például pólókat, kifestőkönyveket és smurfos témájú matricákat. Megjelent képregény is (pl. Smurfs találmányok és Black Smurfs). Manapság a Smurfs sorozat a Barrandov Televízióban kerül közvetítésre.

2011-ben elkészült a Törpök játékfilm. A szörföket kiszorítják Gargamel falujából, tehát a történet New Yorkban zajlik.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Plyšové hračky
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Ezt a mezőt ne töltse ki: