Vízhatlan mobiltartó kerékpárra

Kód: V3126015
Ft4 895 Ft3 854 ÁFA nélkül
Raktáron azonnali kiszállításra
Várható kézbesítés:
7.7.2022

FIGYELEM - A TELEPÍTÉS FOLYAMÁN A TOKOT ERŐSEN A TARTÓBA KELL KATTINTANI ÚGY, HOGY VALÓBAN HALLJA A “KATTANÁST”, NEM ELEGENDŐ CSAK BEHELYEZNI A TARTÓBA, A KATTANÁS NÉLKÜL NEM FOG JÓL TARTANI!!!

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tartó egyszerűen telepíthető a kerékpár, a roller vagy a motorkerékpár kormányára. A csuklós résznek hála, amelyen a tartó elhelyezett, a telefon 360 fokban forgatható saját tengelye körül, valamint szükség szerint megdönthető is. A tartó szerkezetének hála a telefon védve van az esőtől és a portól.

A két darab kivehető hab gondoskodik arról, hogy a telefon nem fog mozogni a tartóban. Az áttetsző első oldalnak köszönhetően anélkül tekintheti meg és kezelheti a telefon kijelzőjét, hogy ki kéne azt vennie a tartóból. Az érintésvezérlés szinte egyáltalán nem vagy minimálisan befolyásolt. A mobiltelefonon bekapcsolhatja a navigációt, behelyezheti a telefont a tartóba és indulhat is. Ez időt spórolmeg és nem fog kellenie mindig leszállni a kerékpárról. A tartó 4,3 – 5,8 hüvelyk méretű mobiltelefonokra alkalmas.

A tok levehető a tartóról és hagyományos tokként használható. A a tok hátsó felének hála a tok egyszerűen visszahelyezhető a tartóra.

Tulajdonságok:

  • 18 – 26 mm átmérőjű kormányokhoz
  • Egyszerű felszerelés a kormányra
  • 360 fokos forgatás
  • A tartóban lévő telefon érintéssel vezérelhető
  • Védelem porral és esővel szembenm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Sportfelszerelés
Garancia: 2 év

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé cikkeket. Kérjük, log in vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés